Veggbilder

Advokatfirmaet Økland i Lillestrøm har dekorert kontorer, møterom og kantine med mine bilder.

De er printet ut med forskjellige teknikker, blant

annet på tapet.

Flere har dette luftftfotoet av Nordre Øyeren naturreservat på veggen. Det gjør seg særlig

godt printet på akryl eller aluminium.


BILDER PÅ VEGG

Bildene du ser i bildegalleriene er tatt i løpet av mine mer enn 30 år som profesjonell fotograf.  Ta kontakt om du ønsker noen av dem til trykk eller til utsmykning av hjem eller arbeidsplass. Scroll ned for prisliste og eksempler på mine bilder brukt på vegg.


Bilder til å henge på veggen kan leveres i mange forskjellige formater og på mange forskjellige materialer. Du kan velge blant tradisjonelt fotopapir og lerret for egen innramming, eller print på akryl, aluminium eller skumplate. De siste leveres med galleri veggfesteskinner, et skjult opphengssystem som gjør at bildene fremstår som «svevende» på veggen.


Ta kontakt på mail for bestilling av bilder. Oppgi bildenummer, format og fremstillingsmåte. Bildenummeret finner du i galleriene og formater/fremstillingsmåte i prislisten under her. Andre formater og fremstillingsmåter på forespørsel. Er det motiver du savner så ta kontakt – det kan hende jeg har det i mitt arkiv på noen hundre tusen bilder.

 

 

Aluminiumsplate

Bildet monteres på en elegant og solid aluminiumsplate. Gir bildene et moderne og stilrent preg. Et lett, stabilt og holdbart materiale. Leveres med skjult oppheng. Egner seg spesielt godt til de store formatene. Leveres med eller uten laminering.

 

Hard skumplate

En elegant presentasjon av bildene, særlig de store formatene. Platen er

ca 5 mm tykk og veier svært lite. Leveres med skjult oppheng.

 

Fotolerret eller fotopapir

Flotte farger. Trykket på høykvalitetslerret eller fotopapir. Kan levere på flere forskjellige papirtyper, fra matt til blankt. Bildene leveres rullet sammen og har dermed rimelige fraktkostnader. Kunden sørger selv for innramming. Om ønskelig kan jeg sørge for profesjonell innramming. Fotolerret kan mot tillegg leveres lakkert. Da blir bildet blankere og mer holdbart.Mobil? Skyv tabell sideveis eller legg telefonen på

siden for å se prislisten!

Ca 20x30

Ca 40x60

Ca 50x75

Ca 80x120

Ca. 100x150

Fotopapir

650

850

1 200

1 600

1 950

Lerret

1 200

1 900

2 300

2 950

Skumplate *

1 400

1 900

2 450

2 950

3 900

Aluminium *

1 550

2 350

2 950

3 550

4 450

 * Leveres med skjult oppheng.

Andre formater og fremstillingsmetoder på forespørsel.


Betingelser

Alle priser er inklusiv moms. Frakt kommer i tillegg på alle priser. Bildekopier settes i produksjon når faktura er betalt. Leveringstid ca 14 dager etter betaling. Originalbildets høyde og bredde stemmer ikke alltid med standardmålene i prislista, beskjæring vil derfor kunne forekomme.


Kjøp av bilder for veggdekorasjon er såkalt «tilvirkningskjøp», (dvs kjøp av en vare som produseres etter dine spesifikasjoner og dine egne valg), og er derfor unntatt fra angreretten. Bilder i store størrelser er, på samme måte som en TV-skjerm, ment å betraktes fra litt avstand for å komme til sin rett. Husk også at fargetoner vil kunne fremstå annerledes på din egen dataskjerm enn på det trykte bildet. Det skyldes at din skjerm er justert annerledes enn den jeg bruker til å justere bildene og at det alltid vil være forskjell på en skjerm, der lyset kastes ut av skjermen og et bilde på vegg der det er lyset i rommet som reflekteres fra bildet.

Ola Einbu, min gode venn og kollega i mange bokprosjekter, har et av mine bilder, av dampede blåskjell fra Son kro, hengende til inspirasjon på sitt kjøkken.

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren ved Fetsund Lenser  har brukt et stort antall av mine bilder, både i selve utstillingene og som dekorasjon i kaféen.

Norconsult i Lillestrøm har flere av mine bilder på veggen.

Min gode venn Roger Haugen er en flink filmfotograf og en mann med sikker sans for retro interiør og god fotokunst. Han har investert i flere av mine bilder printet ut på aluminium.

Advokatfirmaet Økland i Lillestrøm har dekorert kontorer, møterom og kantine med mine bilder. De er printet ut med forskjellige teknikker, blant annet på tapet.

Min gode venn Roger Haugen er en flink filmfotograf og en mann med sikker sans for retro interiør og god fotokunst. Han har investert i flere av mine bilder printet ut på aluminium.

Hos Utmarksavdelingen i Oslo og Akershus har de tatt utsnitt av et av mine elg-bilder og printet ut på tapet for å dekorere et «vanskelig» hjørne.

På museet Norsk Fjellsenter i Lom henger et av mine bilder fra Hurrungane

i Jotunheimen - trykket i et gigantisk format.

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren ved Fetsund Lenser  har brukt et stort antall av mine bilder, både i selve utstillingene og som dekorasjon i kaféen.

Advokatfirmaet Økland i Lillestrøm har dekorert kontorer, møterom og kantine med mine bilder. De er printet ut med forskjellige teknikker, blant annet som her på tapet.

En såkalt rollup produsert  for Vannområde Øyeren. Dette er en slags plakat som lagres og transporteres på rull. Når den skal brukes på møter eller messer rulles den ut og holdes oppe av et stativ som står ute på gulvet.

 
 
 
 

Kontakt

Send meg en mail om du har spørsmål, vil bestille foredrag, har et fotooppdrag eller ønsker å bestille bilder til trykk eller til å henge på vegg.

Photographica / Øystein Søbye

Stasjonsveien 9R

1940 Bjørkelangen

Mail til post(alfa)norsknatur.no

Tlf. 91 83 04 25

Copyright @ All Rights Reserved