Om

PHOTOGRAPHICA

ØYSTEIN SØBYE


Velkommen til min nettside der jeg viser noe av det jeg er opptatt av og holder på med. Jeg har en fortid i databransjen, har jobbet fulltid som naturfotograf siden 1990, og de siste årene også litt på si i helsevesenet. Har mange hobbyer, og noen av dem - musikk, stereoutstyr, litteratur, natur og friluftsliv - resulterer også i bilder.

Jeg selger bilder til utsmykning av hjem og arbeidsplasser, tekst og bilder til forskjellige media og driver et lite forlag som gir ut naturbøker og lokalhistoriske kokebøker. Leverer bilder til Norsk Telegrambyrå, NTB og tar forskjellige fotooppdrag, blant annet fly- og dronefoto. Jeg jobber også med video og overtoningsprogram.


Trenger du underholdning på et møte kan jeg holde foredrag med temaer som naturfotografering, friluftsliv og natur- og kulturperler på Romerike/i Akershus, Øyeren og Nordre Øyeren naturreservat, Østmarka naturreservat, Norge rundt — natur- og kulturperler, møte med dyrelivet på Romerike/i Akershus — og mye mer. Jeg utvikler stadig nye foredrag — se hva jeg kan tilby under «Foredrag» i hovedmenyen.

Jeg har på egenhånd og i samarbeid med andre gitt ut 13 bøker. Har vært representert med bilder på en rekke

utstillinger. Har hatt bildene mine på tre forskjellige frimerker. Er medlem i BioFoto, Norske Naturfotografer

og Faglitterær forfatterforening.

Ta kontakt på mail post(alfakrøll)norsknatur.no eller tlf 91 83 04 25 dersom du vil jeg skal holde foredrag

på et møte, har et fotooppdrag du vil ha løst eller vil kjøpe noen av mine bilder til å henge på veggen eller

ha på trykk.

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved