kulTurforlaget


kulTurforlaget (tidligere Bak syv blåner forlag) ble startet av Øystein Søbye og Ola Einbu i 2000. Vi har gitt ut de lokalhistoriske kokebøkene «Smak av Romerike», «Smak av Valdres», «Smak av Oslo» og «Smak av Follo - lokalhistorisk kokebok». De tre første er utsolgt, men den siste kan kjøpes i bokhandelen for kr. 298,-.

I 2006 ga vi ut boka «ROMERIKE – EVENTYRLIGE OPPLEVELSER». Med utgangspunkt i friluftsliv, naturopplevelser og kulturminner viser den hvor mangfoldig og eventyrlig Romerike er. Boka er tilsalgs i bokhandlene.H
østen 2008 ga vi ut boka «SMAK AV FOLLO- lokalhistorisk kokebok». Den tar deg med på en reise gjennom Follo - fylt med god mat og lokal kulturhistorie. Les historien om steder som Son Kro, Oscarsborg, Villa Sandvigen, Tyrigrava og Reenskaug Hotel. Møt menneskene som jobber der og se hvilke smaksopplevelser de kan by på. Detaljerte oppskrifter gjør at du selv kan lage rettene som presenteres. Denne boka serverer rause porsjoner med smak av follo. Velbekomme!

Vi kan tilby LYSBILDEFOREDRAG basert på bøkene «Romerike – eventyrlige opplevelser» eller «Smak av Follo - lokalhistorisk kokebok». Foredragene varer i 30-40 minutter og er ledsaget av et stort antall bilder fra bøkene.