Terningkast 6
Hva skal man si om dette her? Hva med fantastisk, fabelaktig, flott, fint og fremragende? (...) Bildene er suverene, enten de viser landskap, interiør med knitrende peiser eller den ferdige skogsoppsuppa med karve. (...) Tekstene er gode, oppskriftene og forklaringene enkle og spennende, presentasjonen av det hele er langt over gjennomsnittet for norske kokebøker.
Avis1
 Original lokalhistorisk matbok. (...) Her er oppskrifter blandet med kulturhistoriske glimt og vakre fargefotografier. En kulinarisk-litterær vri pønsket ut av et journalist/fotograf- team som vil fortelle at Romerike er noe mer enn motorvei og flatbygder.
Aftenposten AftenResultatet er blitt ei bok der Einbus kulturhistorie og vertenes matoppskrifter går hånd i hånd, nydelig krydret med Søbyes fantastiske bilder. (...) Boka «Smak av Romerike» er i seg selv en nytelse. De mange oppskriftene må prøves, enten på eget kjøkken eller om en går i forfatterens og fotografens fotspor og oppsøker herlighetene. (...) Koblingen mellom kulturhistorie, mat, reisemål og naturfoto er genial. Utførelsen ligger ikke etter i karakter.
Eidsvold Blad/Ullensaker BladDette er ei bok jeg vil snakke om i positive vendinger. Ei bok som kaller på begeistringen. Ei bok som - med sin tekst og sine bilder - kan bidra til å gi romerikingene en selvfølelse langt hinsides kjøpesentere, motorveier og storflyplass.
Romerikes Blad


Med sin lette penn har Ola Einbu gitt oss en herlig «Smak av Romerike». (...) Søbyes bilder illustrerer det hele i et fargerikt mangfold. Fargene er sterke og klare, ujålete i uttrykket og de forsvinner ikke så lett fra netthinnen.
Romeriksen

 UTDRAG FRA BOKA

4 BØKER   HOVEDSIDE
KJØPE BOKA